Срам голям! Разложанин падна в капана на ловците на педофили!

Срам голям! Разложанин падна в капана на ловците на педофили!

Това е Иван, Иван П. от Разлог. Той е сред педофилите, паднали в капана на ученици от София, които от февруари тази година са се заели да ограничат педофилията, която се шири в социалните мрежи, преструват се на 13 годишни в мрежата и чакат някой перверзник да се закачи.

Разложанинът Иван бе разобличен от ловците на педофили, а клипът с него бе разпространен в мрежата. Така педофилът бе разпознат от съгражданите му, които съобщиха името му пред struma. com и разказаха пикантни подробности от живота му. Изненадани са разложани от действията му. Градът е малък и хората се познават, а за Иван досега не се е чуло да е педофил, коментираха източните ни.

Преди време имал много пари от продажба на земя. Взел над 100 000 лева от имота и се   залюбил със сервитьорка в Банско. Жената била от Ямболско. Оженили се, похарчили парите, голяма част, от които отишли за „тунинг “ на жена му. След като парите свършили, тя го напуснала, защото обеднял и се хванала с друг.

Може би затова във видеата, качени с участието на Иван в приложението „Тик ток“, той казва, че жена му е умряла. Грозна и срамна е гледката на записите с Иван, чатът му с мнимата 13 годишна е наистина циничен и перверзен. Извратеният тип флиртувал брутално с момичето, подканяйки я да се видят, за да и отнеме девствеността, или да я учи на френска любов. Иван  бил настоятелен за срещата с малолетната девойка. Уговорили се .

На срещата обаче се появили учениците-ловци, капанът щракнал и грозната ситуация, в която Иван се гърчи и прави опити да се оправдава-лъжейки, пребледнял от страх, била записана Учениците -ловци качили унизителното видео в приложението „ТиК Ток“ и така срамът на Иван от Разлог, станал достояние на хиляди хора.
Ловците на педофили набират скорост, броят им се увеличава, а падналите в капана им вече са десетки.

Младежите твърдят, че не прибягвали до бой, целта им била да ги разобличават публично, а ако властите имат волята да се самосезират и упражнят закона върху тях. Така щяло да се стигне до ограничаване на педофилията, истинска заплаха за децата в мрежата.

Петя КОЛЕВА

Struma.com

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *