Служител в  T MARKET- Гоце Делчев е диагностициран с Covid-19

Служител в T MARKET- Гоце Делчев е диагностициран с Covid-19

Собственикът на верига магазини T MARKET „Максима България“ съобщава за диагностицираният с Covid-19 служител в официално изявление. Публикуваме изявлението без редакторска намеса:

„Добрата практика и почтеността налагат да съобщим публично, че  имаме служител в наш обект в гр. Гоце Делчев, който е диагностициран в понеделник вечер с COVID-19. През последните пет дни той е ползвал платен годишен отпуск и не е имал контакт с останалите си колеги.

От наша страна и от тази на институциите бяха взети всички необходими мерки за незабавно му слагане под карантина и тестването на целия екип, което се поема изцяло от „Максима България“. Обектът ни в гр. Гоце Делчев беше незабавно затворен и подложен на аерозолна дезинфекция с разтвор на алкохолна основа, съгласно изискванията на РЗИ и най-добрите практики в дезинфекцията при  COVID-19.

Във вторник сутрин превантивно ще бъде извършена повторна дезинфекция, за да гарантираме безопасността на нашите служители и клиенти. След това в магазина ни ще застъпи изцяло нов екип и работата ни ще продължи в нормален ритъм и сигурна среда.

Искаме да уверим всички наши служители, които са пострадали в създалата се ситуация, че могат да разчитат на нашата пълна подкрепа. Благодарим отново на нашите герои, които продължават да вършат работата си съвестно, отговорно и без страх.

Ще продължаваме стриктно да поддържаме безопасността на средата, в която работим и в която нашите клиенти пазаруват. Всички наши обекти се дезинфекцират редовно според изискванията на РЗИ.

За съжаление не можем да контролираме екипите си в извън работното им време, затова се обръщаме отново към тях, че най-важното в тази трудна за всички ситуация е отговорното поведение на всеки един от нас.

Работим в тясна връзка с всички институции, които контролират разпространението на  COVID-19 и следим ситуацията отблизо, като спазваме всички разпоредби. Правим всичко необходимо и възможно, за да сме адекватни в тази криза, като сигурността на екипите ни и тази на нашите клиенти е приоритет номер едно за “Максима България”.“

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *