Слави Трифонов със силни прощални думи за Милен Цветков

Слави Трифонов със силни прощални думи за Милен Цветков

Слави Трифонов стана поредната известна личност, която коментира трагедията със смъртта на Милен Цветков.

Припомняме, че вчера известният български журналист и телевизионен водещ загина в тежка автомобилна катастрофа край столичен мол на бул. „Черни връх“.

Милен Цветков е издъхнал на път за болницата от тежките си рани. Според СДВР водачът на джипът, който го е блъснал, е употребил наркотици.

„Неслучайно публикувам тези думи точно в 00:00 часа. Точно в 00:00 часа започваше предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия. Когато вървеше това предаване, аз бях водещ в една друга телевизия. Прибирах се късно вечер вкъщи и си пусках точно това предаване. В 00:00 часа. Милен беше натикан в този късен час, но въпреки това хората го гледаха. Гледах го и аз. Почти всяка вечер.

Защото Милен правеше теми, които другите публицистични предавания не смееха да направят. То не че е имало и много други публицистични предавания…Всъщност, „Часът на Милен Цветков“ беше едно от малкото такива предавания. В 00:00 часа.

Милен беше различен, беше обективен, беше човек, който живо се интересуваше „Какво става?“, и най-важното – беше свободен.

С Милен имахме уговорката да ми гостува във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ в понеделник вечер. Тоест днес. Поканих го да говорим за свободата на словото, особено в тази извънредна ситуация.

Със сигурност щяхме да говорим и за последния пост на Милен в инстаграм, който гласи: „Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят“.

Светъл път, Милене! Имахме нужда от теб! Ще ни липсваш!“, написа в социалната мрежа Слави Трифонов.

 

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *