28 февруари, 2021

Pirin Press

Пиринският новинар

Сензационно! Виолета Попова от Гоце Делчев: От години сънувам един и същи сън! Под пътя за Делчево има стар древен град!

„Имах сън, един и същи, който сънувах десетки години- от дете до 1994 година ,когато купихме имот в Горните минерални бани в село Огняново. Сънят ми беше следния: Вървя по път от макадан, леко стръмен, от ляво на пътя ,в дълбокото дере тече река, в която се отразава слънцето. Над реката е разположена висока планина. Вървя бавно и си казвам, че това е пътя за Делчево. Поглеждам от дясно, виждам три стъпала, по които слизам и попадам в древен град, с паднали колони и капители, но не виждам хора. В момента,когато  задавам въпрос, кой е този град,с е събуждам.Сънят винаги е започвал и завършвал по един и същи начин. Така и не успях да науча кой е този град. Говорила съм с местни хора,казвали са ми,че там,към Делчево, има останки от древен град, но не съм отивала да го търся.Така,че има защо да обикалят иманяри… Споделяла съм с човек занимаващ се с езотерика. Казвал ми е, че съм живяла  в този град, това ми е подсказвал съня .Но на хипноза не посмях да се подложа.

Мариела от Гоце Делев пише на Виолета по темата: Според мен нещо ви свързва с това място, все пак гените/кръвта се предават, с тях и информацията. И мен би ме било срах да се подложа на хипноза. А спомняте ли си в кой момент спряхте да сънувате този сън и свързвате ли това с някакво събитие? Извинявайте, че ви разпитвам толкова настойчиво, аз много се интересувам от всичко свързано със сънища и интуиция.

Виолета отговоря : Когато купихме имот в Горните минерални бани-Огняново започна съня. Това предполагаше връщането ми в родния край. А повече от 10 г .живея в Г.Делчев,в който град съм родена,но го напуснах отдавна.

Разбрах и още един факт свързан с реката,която вече я няма на повърхността. Но тя съществува и тече в два  подземни ръкава. Единият тече в южна посока – към Гърция,а другият излиза до р-т “Воденицата” .Като отида там се чувствам прекрасно и спокойно. Свалям сякаш всичкото напрежение,което не съм могла да разговаря от себе си.И не си въобразявам.Наистина се чувствам така, довършва разказът си Виолета.

 

toppresa.com

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *