Седмичен хороскоп за 15-21 май

Седмичен хороскоп за 15-21 май

Тежък за едни зодии, но късметлийски и по вода за други се очертава периодът от 15 до 21 май. Вижте тук на кого как ще му върви през идната седмица.

 

 

Овен 21 март – 20 април

На 15-и ще сбъркате, ако нарушите принципите си, но вероятно ще ви се наложи. Очертават се семейни проблеми. Не лъжете, спазвайте уговорките. 16-и идва с неприятно откровение за приятелското ви и семейно обкръжение. Не решавайте спорни наследствени и имотни въпроси. На 17-и не влизайте в спорове. Случват се събития, които ще ви помогнат да излезете от лична или професионална криза. В живота ви може да се появи благодетел. От обед на 18-и до обед на 19-и сте в силен творчески период. Влизате в релси и хващате здраво кормилото. Бъдете смели, освободете се от веригите на едно неравностойно партньорство. Действа се на тъмно, скрито и покрито. На 20-и не отстоявайте мнения и позиции, може би в нещо бъркате или нямате достатъчно информация. Сега е моментът да се привлекат доказаните приятели. До 21-и подсигурявате и новата си база за развитие. Подпишете нужните договори. Не правете компромиси, заемете позицията, която ви удовлетворява.

Телец 21 април – 20 май

15-и е ден за пътуване и гостуване, за срещи и приятелски разговори, за пийване и хапване. Диетите са противопоказни. Доставете си радост за сетивата. 16-и идва с вести от чужбина. Ден за любов, уединение и смирение. Не се оплаквайте от живота. На 17-и нищо важно да не се споделя, сами си създавате компромати. Не критикувайте никого. Внимавайте какво си пожелавате, защото може да го имате и после да не може да се откажете от него. На 18-и ще ви провокира желанието да се похвалите. Така може да издадете и чужди тайни, което да предизвика скандали и конфликти. На 19-и Слънцето напуска Телеца. Ще се намесват и трети страни, които тотално ще объркат нещата и ще увеличат дистанциите. За 20-и се очертава колективна атака от страна на конкуренцията. Добре е за преместване на ново място, за покупка на животни и настройка на бизнеса. На 21-и заемете отбранителна позиция. Лагерите се оформят. Изчистете натрупаната шлака от сърцето и душата.

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и зарежда с творческа активност за постигане на целите. Нека ви водят инстинктите. Пътувайте, уредете си срещи важни за бъдещето, за бизнеса и за семейството ви. 16-и идва с откровение за бъдещето. Сбъдват се пророчества, откриваме смисъла на връзките си. Водете преговори, направете огледи, реализирайте съвместни проекти. 17-и провокира към конфликт, ако навлезете в градината на чуждия интерес. Една лъжа може да се превърне в истина. Постъпвайте справедливо, ако искате да получите защита. На 18-и стопете дистанциите, привлечете нужните ви хора. Постарайте се да подновите изгубените в миналото връзки, особено ако усещате някаква тежест и празнота и мислите непрекъснато за другия. Слънцето навлиза в Близнаци на 19-и. Обърнете внимание и на здравето си. На 20-21-и не поемайте излишни рискове. Възникват конфликти и на работното място. Ще се почувствате предадени и употребени. Движат ви фикс идеи и фобии по отношение на професионалните и лични връзки.

Рак 22 юни – 21 юли

До 17-и на обед Луната е в Рак в конфликт с Плутон от Козирог. Очертават се проблеми по линията на семейните и професионални отношения. Не е време за командировки с колеги и колежки. Не отсъствайте от дома. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Спазвайте уговорките, бъдете отговорни към поетите ангажименти. Сдържайте емоциите, бройте до десет преди да кажете или направите каквото и да било. Правете всичко с повече мисъл, без излишни емоции и пристрастия. До 19-и на обед ще се наложи да стопявате дистанциите и да се извинявате за допуснатите грешки. Важното за 19-и да се свърши следобед. Обмислете нещата от живота си. Запалете свещ. 20-21-и ви носят сила и предимство. Стъпвате на стабилна основа в отношенията и личните връзки. Може да подпишете и нови договори в следващите дни. Изкачвате поредния връх и в личен план. Очаквайте предложения и покани, даващи възможност за влизане в перспективна среда. Може да спечелите повече от друг път.

Лъв 22 юли – 22 август

Обстановката около вас се нормализира. Юпитер вече не ви гледа в опозиция. Лесно ще уредите юридически проблеми. Отпадат и притеснения с договори и неуредици с документи. 15-и е ден за делови срещи и обсъждане на промените. Ще ви движат емоции и страсти. Не се ограничавайте и в храната. 16-17-и дават нови насоки на връзките ви с чужбина. Не бива да се реагира първосигнално, да се отказват или приемат прибързано каквито и да било промени. Ще получите важна информация, на която е добре бързо да реагирате, за да си спестите неприятностите по-късно. На 18-и се очертават опити за въздействие и притискане, но в следващите дни се измъквате от кризата. Не рискувайте с необмислени инвестиции и непроверени сделки. Спазвайте правилата. На 19-и подновете стари връзки. Трудно се печелят доверени хора, но старите връзки няма да ви подведат. На 20-и ако имате възможност за внедряване в нова пазарна ниша, не пропускайте момента. На 21-и където и да отидете носете подарък.

Дева 23 август – 22 септември

Предстои уикенд зареден с емоционални срещи и възможности за създаване на перспективни връзки. Пътувайте, уредете представителни срещи, гостувайте на приятели и канете гости. Може да ви предложат съвместна работа и сделка. В момента съдбата ви предлага по-безболезнения вариант. 17-и идва с прозрение за правилната посока. Доверете се на интуитивните си усещания. Прекалената приказливост ще ви вкара в неприятни положения. Вечерта си пожелайте нещо съкровено. От обед на 18-и можете да подпишете нови договори и направете крачка в желаната посока. Не отлагайте споразумения с работодатели и роднини. От 19-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от Близнаци. Ще намерите работата или терена, на който да разгърнете потенциала си. 20-21-и носят пренастройка на връзките. Ще срещате прегради, но в най-тежкият момент ще се появи благоприятен шанс. Едно пътуване ще ви разтовари от едни емоции, но ще ви натовари с други. Очертават се запознанства и предложения, които може да се отразят негативно.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 15-16-и сте подвластни на емоционални предизвикателства, които може да прекратят връзки и да ви докарат здравословни проблеми. Марс и Плутон сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените около 5-15 октомври. Ще се наложи да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Очертават се конфликти. На 17-и който не владее магията на словото да не се опитва никого да привлича или убеждава в избора си. Добре е да премълчите, а не да сте „на всяка манджа мерудия”. Отложеното за 18-19-и ще ви донесе късмет и ползи. Родените след 15-и октомври да не бързат с избора докато не отпаднат някои ограничения. Оставете нещата просто да се случват, напаснете се на промените. Помислете за преместване. Подпишете нови договори. На 20-21-и се освободете от стари връзки и задължения и изберете нови приоритети. Всеки може да намери своя източник на сили, възможности и ресурси. Това, което сте таили дълго излиза на повърхността и води към генерални промени.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

15-16-и са дни на активни промени и действия от ваша страна. Може да се постигне непостижимото преди. Ще се случват събития, които ще ви показват къде сте силни и къде са слабите ви места. Интуицията ви работи на пълен капацитет, а това ще помогне да се справите със задачите. Доверете се на инстинктите. На 17-и късметът ви действа с пълна сила до обед. След това навлизате в противопоставящ период. Не коментирайте чуждия избор и начин на живот. 18-19-и са дни на проблеми и ограничения, на конфликти и разправии за дреболии. Не бързайте до обед да задвижите проекти, които не сте съгласували с близки и партньори. Внимавайте какво казвате и какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. От обед на 20-и ситуацията се успокоява и проблемите се решават. На едно място може и да успеете, но на друго може да ви изловят в ситуация, която не контролирате. 21-и е ден на върхови постижения. С действията си в момента си осигурявате бъдещата стабилност в работата и в личните връзки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

15-16-и нагнетяват напрежение. Не провокирайте околните, не споделяйте свои и чужди тайни. Изискването е да се действа принципно и да се изпълняват поетите ангажименти. В следващите дни ще се наложи да направите важна крачка и избор. 17-18-и задават нови координати на професионалните и лични ангажименти. Ще се наложи преместване или размествания у дома и в офиса. Задълженията ви стават повече. По някакъв начин израствате, разширявате влиянието си. В момента е добре да се устроите в нова среда и да привлечете стари приятели и съюзници. От 19-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Не взимайте прибързани решения. Пътувайте, направете огледи на място. Директният контакт е важен. На 20-21-и в хороскопа ви се оформя кръст на 6 планети към Слънцето ви. Ще срещате съпротива. Ще водите тежки битки, но после ще осмислите нещата и ще застанете на непримирима позиция. Защитете си гърба. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 15-и и 16-и не лъжете и не вредете на никого. Може и да не подкрепите нечия инициатива. Не критикувайте чуждия избор, а за своя не давайте излишни обяснения. Ще разберете скривани тайни, които почти всички около вас отдавна са знаели. Отношенията ви вървят по острието на бръснача. До 17-и на обед Луната и Марс от Рак ви гледат в опозиция и предизвикват стресове или бурна емоционална реакции на ситуациите, които ви поднася живота. Сдържайте изблиците си. От 18-и на обед ще се появи доминиращ и подкрепящ позицията ви фактор. Може да стопите дистанциите, да изчистите конфликтите и да подновите връзките, които ви липсват. На 19-и важният избор да се направи до обед. Може да бъдете изкушени да направите крачка в сивата икономика и да нарушите някои законови разпоредби. На 20-и може да се окопаете на престижна позиция. Стегнете се, явете се на конкурси и прослушвания. На 21-и ви действат стимулиращи и емоционални аспекти. Може да изкачите висок връх в кариерата.

Водолей 21 януари – 19 февруари

15-и идва с неочаквани срещи, с повишени изисквания и претенции. Влизате в свои и чужди битки и взимате страна в споровете на другите. На 16-и чакайте обаждане, което ще промени планове, насоки и намерения. Символ на деня е развиделяването, този момент, когато зората още не е надделяла, но и тъмнината не е загубила позиции. 17-и увеличава дистанциите. Не влизайте в скандали и конфликти. Не се изказвайте неподготвени на делови срещи и събрания. Не бързайте да се противопоставяте. 18-и е рисков за родените в първата декада. Очертават се нестандартни положения и срещи, които може коренно да променят живота ви. 19-и ви среща със силни опоненти. Търсете пътя на помирението, ако не искате тотално да се раздалечите. Не взимайте прибързани решения. На 20-и важното да се свърши следобед. С действията си в момента подсигурявате живота на семейството и бъдещето на децата. На 21-и постигате желан връх в кариерата. Пасивността в този ден ще ви разболее. Действайте амбициозно.

Риби 20 февруари – 20 март

Луна и Марс от Рак ви облъчват в брилянтен аспект на 15-16-и. Работата ви ще потръгне. Отношенията ви навлизат в успешна и стабилизираща фаза. Чакайте и любовно предложение. Не чакайте повече в любовта. Ако мислите за някого, значи е време да се обадите. Чакайте важна информация или покана. Не е време за шикалкавене. 17-и е ден на телепатичните контакти. Усещате какво се случва с близък, който е далече. Всяка дума и жест може да се използват срещу вас. Очертава се компроматна атака. На 18-и до обед подпишете нов договор. Опитайте да стопите ледовете, да се съберете и разберете по спорните въпроси. Изчистете отношенията на работното място и в личните връзки. 19-и идва с подозрения и лъжи, които ще затегнат отношенията ви в следващите два дни. Не засягайте болни теми, особено с тези, с които сте имали търкания. На 20-и и 21-и не се опитвайте да убеждавате околните да променят решенията си. Не е важно какъв връх ще изкачите, а каква база ще завладеете.

 

monitor.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *