САНДАНСКИ ОТБЕЛЯЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ – 3 МАРТ!

САНДАНСКИ ОТБЕЛЯЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ – 3 МАРТ!

Емоционален рецитал, изпълнен от децата на Сандански, развълнува всички, които днес склониха глави за преклонение пред героите на свободата!

За великото дело на предците ни, паметта на героите бе почетена с поднасяне на венци и цветя от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, председателят на Общински съвет – Николай Шаламандов и общински съветници, Военно формирование 56 040 – гр. Благоевград, представители на Българската православна църква, Районно управление на полицията, Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса „Генерал Тодоров“, НЧ „Отец Паисий -1919“, Клуб „Учители – Будители“, училища, детски градини, политически партии, сдружения, граждани и гости.

С благодарност към Общински духов оркестър и Мажоретен състав – Сандански, както и към Военно формирование 56 040 – гр. Благоевград с подполковник Кирил Спаневиков.

Благодарим и на нашите прекрасни водещи – Вени и Кристиян за вдъхнатия живот на всяка дума, и на рецитаторите – Карина и Манол за родолюбивия трепет, който предизвикаха със своите думи!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *