Само по двама едновременно могат да влизат в кметството на Сандански

Всички справки, заявления и получаване на услуги в Община Сандански ще се извършват само в деловодствата и при възможност по електронен път, пише кмета.бг. Това е предпазна мярка и спазване препоръките на здравните власти за ограничаване на посещенията на публични места.

В сградата на Общинска администрация-Сандански ще се допускат не повече от двама граждани едновременно. Те пък от своя страна са длъжни да спазват и необходимата дистанция помежду си. При необходимост от контакт с конкретен служител на общинска администрация, информацията ще бъде обменяна по телефона и по електронен път – тел: 0746/ 8 90 99, е-mail: oba_sandanski@abv.bg.

„Проявете гражданска отговорност и обществена солидарност като използвате електронните услуги на Община Сандански”, призовават от общинското ръководство.

Със своя заповед кметът Атанас Стоянов разпореди от вчера да се преустанови дейността на Общински пазар-Сандански, на животинския пазар и на всички пазари и тържища на територията на общината до 29 март. Целта е да се ограничи движението на хората в едни от най-оживените места в Община Сандански.

От вчера служители на Община Сандански разлепват по аптеките и хранителните магазини изготвените от Временния оперативен щаб препоръки за ограничаване на разпространението на коронавируса.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *