Росица Кирова: Този месец трябва да стартира поръчката за пътя Видин-Кула

„Очакванията са до месец да бъде обявена процедурата за рехабилитация на пътя Видин-Кула“, обяви пред жителите на граничния град Кула водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова. Добрата новина е плод на настояването на местната власт, с помощта на АПИ и съдействието на г-жа Кирова, която преди няколко седмици е получила уверението на заместник министъра на МРРБ Николай Нанков.

„Остава да бъдат отстранени няколко пречки по проекта, за които понякога е нужна и лична намеса“, поясни кандидатът за народен представител.

Росица Кирова и част от отбора на листа 28 – Силвия Евдокимова, Николай Николов и Лъчезар Попиванов, бяха гости на Кула, където по традиция местните жители отбелязаха Тодоровден с атрактивна конна надпревара, последвана от награждаване на победителите.

„Кула е прекрасен град, но за да върнем славата му, са необходими работни места, добро здравеопазване и образование. За да привлечем инвеститори трябва да изградим модерна инфраструктура и първата крачка вече е направена със започналото строителство на магистралния път Видин-Ботевград. Ако се доверите на нашия отбор от листа 28 ние ще работим усилено, за да оправдаем очакванията ви. Готови сме да носим отговорност и няма да се откажем“, обърна се още към събралото се множество Росица Кирова.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *