Росен Желязков: След 10 дни започва ремонтът на пътя с. Господинци – с. Огняново

18 млн. лв.  са осигурени за ремонт на пътя от с. Господинци до с. Огняново, който ще започне след 10 дни. Това съобщи в с. Огняново водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградска област Росен Желязков.

„За Огняново бъдещето е туризмът и е важно първото впечатление на посетителите да е добро. Затова и пътната инфраструктура трябва да е в отлично състояние. Разбира се, така ще се повиши и пътната безопасност”, коментира пред хората на площада в селото Росен Желязков. Той уточни, че за следващия мандат са предвидени близо 4 млрд. лв. за ремонт и реконструкция на републиканската пътна инфраструктура.

„Инвестициите в пътна инфраструктура са важни за развитието на туристическите дестинации, каквато е с. Огняново със своите минерални извори. Това ще гарантира и нови работни места, заетост, увеличаване на инвестициите”, коментира още Росен Желязков.

Кметицата на населеното място Димитрия Гюрова коментира, че ремонтът на пътя е много важен, защото по него идват всички туристи, а туризмът е основен поминък за района.

„В Огняново сме, за да поискаме отново вашето доверие. Нашето управление гарантира устойчивост и предвидимост, а това е гаранция, че и в тази тежка ситуация на пандемия ще се справим”, подчерта Росен Желязков.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *