Рожден ден на Дафина Зортева в Гоце Делчев като модно събитие в Милано

Рожден ден на Дафина Зортева в Гоце Делчев като модно събитие в Милано

Модното ревю на „Армани“ през седмицата на модата в Милано преди дни мина без публика заради коронавируса. Опасният вирус обаче не попречи на обявения голям празник в Гоце Делчев, на който скъпи гости събра известната ресторантьорка и хотелиерка Дафина Зортева, пише FROGNEWS

Сравнението може да изглежда пресилено, но приятелите на Дафи, които бяха на нейният юбилей ще потвърдят, че наистина събитието може спокойно да влезе във всеки моден календар. Много от присъстващите бяха с оригинални тоалети на известни дизайнери и марки, а над всички грееше самата рожденичка.

Салатите, ордьоврите и напитките – истинско изобилие от кулинарни шедьоври, достойни за звездите на Мишлен…

.
Сем. Зортеви

В изискания клуб за семейни тържества „Барото“ се събраха верни другари, приятели и съученици на г-жа Зортева. Както и гости от чужбина, долетели специално за нейния половин вековен юбилей.

Специалната програма, режисирана от самата домакиня, бе микс от прочувствени слова, перфектна музика и изтънчени ястия и напитки.

Много емоции белязаха тържеството, много усмивки и пожелания за здраве и дълголетие.

.
Синът Димитър, Дафина Зортева, Михаил Зортев и дъщерите Василена, Лили и Михаела

„Щастлива съм, защото имам до себе си семейство, което ме подкрепя във всяко начинание. Защото имам приятели, на които наистина мога да разчитам, както те на мен. Защото живея както искам и правя това, което искам. Защото сърцето ми е пълно с образите на хора, които искрено обичам. Това наистина е огромно богатство и си заслужава всички рискове, перипетии и изпитания!

С тези думи се обърна Дафина Зортева към своите гости.

Тостовете, пожеланията и сълзите на радост не спряха през цялата нощ.

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *