Републиканци за България ще работят за пълни спортни зали

Републиканци за България ще настояват часовете по физическо възпитание да се увеличат двойно. Защото нацията затлъстява и води заседнал начин на живот, а само 10% от хората спортуват.

Това казаха на среща със спортната общественост в Димитровград председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев.

„Допълнителните часове за спорт и физкултура трябва да са преди или след редовните часове, за да не се разпокъсва учебният процес.

Крайно време е да се спре разточителното строителство на големи спортни зали, които стоят заключени и неизползвани“, каза зам.-председателят  Вълнев.

Според него политиката е заробила спорта. И той е част от раздаването и харченето на обществени средства през прозореца на джипката.

Хората не ходят да спортуват в големите спортни съоръжения. Необходими са множество малки, но използваеми и реално работещи спортни зали, убедени са представителите на Републиканци за България.

Те подариха топки на детския волейболен отбор на Димитровград. Срещата беше организирана от дългогодишния волейболен състезател и треньор Петър Ташев, който е шести в кандидатската листа за Хасково.

По-късно заедно с кандидатите за народни представители от 29 МИР-Хасково Радостина Циркова, както и Цветанов и Вълнев се срещнаха с хората от град Меричлери.

„Гласувайте за онези политически партии, които имат очи и съвест да застанат пред вас. И да изслушат проблемите ви“, каза Цветанов. Той изтъкна, че само ако има ясни правила и законност ще могат да се възродят българските села и малките населени места.

„Аз съм от Хасково, обичам целия регион и когато бъда избрана за народен представител ще работя за хората и от малките населени места. Като гласоподавател съм се разочаровала много пъти от политици, които след като ги изберат хората не им виждат очите повече“, каза Радостина Циркова. Затова е много важно хората в листите да са качествени, образовани и млади“, каза още тя.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *