Републиканските шампиони по волейбол на Разлог – на среща с кмета

Учениците – волейболисти от СУ “ Братя Петър и Иван Каназиреви“- град Разлог, които станаха републикански шампион по волейбол на ученическите игри във възрастова група 8-10 клас, днес бяха посрещнати от кмета на Община Разлог.
Спортистите преминаха през всички етапи на състезанието и се класираха за финалите, където мериха сили с още 7 отбора от цялата страна. Във финалния мач възпитаниците на СУ „Братя Каназиреви“ победиха юношите от СУ „Цар Симеон Велики“, Пловдив и станаха шампиони.
За своя успех, волейболистите взеха куп награди – медали, купи и индивидуални награди за двама от състезателите. Като най-полезен състезател бе отличен Димитър Копанаров, а най-добър централен блокировач – Христо Тумбев.
Предстои младежкият отбор по волейбол към СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ да защитят и името на България на световните финали през април 2025.
Инж. Красимир Герчев поздрави спортистите и техния преподавател по физическо възпитание и спорт – Светослав Василев, както и директора Росица Тумбева, за усърдната ртабота и таланта, който притежават, благодари им, че са поредният повод за гордост и поднесе спортни раници на шампионите от името на ръководството на Община Разлог.
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *