Ревански от Плевен: Делян Пеевски дари защитни облекла и очила на лабораторията в Плевен

Ревански от Плевен: Делян Пеевски дари защитни облекла и очила на лабораторията в Плевен

Даренията на Депутата от ДПС надхвърлят 4 млн.лв само за България до момента. Преди ден Пеевски дари и над 120000 лв за Северна Македония.

Днес депутата от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла и маски от най-висок клас на лабораторията в Плевен.

Делегацията в състав Халил Летифов (председател на парламентарната комисия по транспорта в Народното събрание и зам шеф на парламентарната група на ДПС, Велислава Кръстева- депутат от Плевен и пиар на ДПС и Радослав Ревански – кмет на община Белица и координатор.

Дарителскта кампания на г-н Пеевски в Плевен бе предоставена лично на ръководството на Университетската болница дарението.

“Изключително навреме и на място е дарението. Ще ни помогне много в този труден момент за цялата област Плевен. Преди около месец получихме и финансова помощ от г-н Пеевски, за което му благодаря от свое и от името на всички медицински лица” сподели директора на болницата.

”Всичко правим заради хората. Да вземаме най-адевкватните мерки и подсигуряваме необходимите средства за медицинските лица. В тази трудна обстановка помагаме чрез здравните заведения -болници, спешни центрове, лаборатории”, заяви на свой ред г-н Ревански.

С това послание ни изпрати г-н Пеевски днес в Плевен.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *