Райна Малчова без конкуренция за поста управител на „Общински паркинги – Банско”

Райна Малчова без конкуренция за поста управител на „Общински паркинги – Банско”

Временно изпълняващият длъжността управител на „Общински паркинги – Банско“ Райна Малчова най-вероятно ще оглави за постоянно общинското дружество. Тя е била единственият кандидат на обявения през декември месец от администрацията в курорта конкурс. С резултатите от него ще бъдат запознати официално общинските съветници в курорта на предстоящата сесия идната седмица, след което новият управител ще подпише договор за управление и официално ще застане начело на дружеството.

Райна Малчова е дългогодишна служителка в „Общински паркинги – Банско” и е добре запозната с дейността на предприятието. До освобождаването от длъжност на предишния управител Николай Лечов в края на май миналата година тя заемаше длъжността технически секретар, след което бе избрана от Общинския съвет за временно изпълняваща длъжността управител до провеждане на конкурс.

Местните парламентаристи определиха реда и условията за провеждане на конкурса, сформирана бе и временна петчленна комисия по провеждането му с председател заместник-кмета Стойчо Баненски.

 

Struma.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *