Разлог почете паметта на хилядите знайни и незнайни български революционери, дали живота си за свободата на България

По повод националния празник на страната, Разлог почете паметта на хилядите знайни и незнайни български революционери и възрожденци, дали живота си за свободата на България.
„Нека пазим паметта на поколенията в новото време, защото народ, който пази и почита своето минало е достоен да изгражда добро бъдеще за идните поколения. И нека не само днес, всеки ден от годината да пазим духа, родолюбието и силата си, които ни правят българи и ни помагат в трудности“ – каза в словото си кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев.
Може да бъде изображение с 5 души, стоящи хора, тълпа и на открито
В знак на признателност венци и цветя пред паметника на Васил Левски поднесоха кметът инж. Красимир Герчев, д-р Емил Тончев – народен представител, Исторически музей- Разлог, политически партии и организации, признателни граждани.
Може да бъде изображение с 1 човек, standing, паметник и на открито
В тържеството взеха участие Духов оркестър към НЧ „15.09.1903-1909 г.“, Мажоретен състав към ТК „Силвана денс“, детски танцов състав „Разложанче“ и ТК „Мехомия“ и Младежка група за народно пеене, след което се запали огънят на Свободата, а празнична заря озари небето над Разлог.
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *