Пътищата в региона са проходими при зимни услови

Пътищата в региона са проходими при зимни услови

Няма затворени пътни участъци и ограничения. Водачите на МПС да карат с повишено внимание по пътя Симитли – Разлог при село Градево. Там има  подкопаване на пътя.

Движението по пътя Благоевград – Кулата в участъка Железница – Симитли се осъществява с повишено внимание поради изграждане на пътен възел „Симитли 1“ и директно трасе към АМ „Струма“. Опасност от падащи камъни и частични заледявания  има на ПП Е-79 в района на Кресненското дефиле и прохода „Предел“, предупреждават от ОПУ-Благоевград.

Движението по пътя Пастра – Рилски манастир е ограничено за всички МПС поради активизирало се свлачище. Пропускат се МПС със специален режим на движение, само през светлата част на денонощието.

Движението по път III-1972 Гоце Делчев – Сатовча от км 0+000 до км 32+700 е ограничено поради извършване на ремонтни дейности.

Движението по път София – Перник в участъка от граница София до кръстовище Драгичево от км 282+485 до км 285+600 е ограничено за тежкотоварни автомобили с тегло над 15 т. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Движението е пренасочено по АМ „Люлин“.

 

 

bnr.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *