ПЪЛЕН ПРОВАЛ! Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания в Благоевград

ПЪЛЕН ПРОВАЛ! Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания в Благоевград

Едва двйсет симпатизанти и членове се събраха в офиса на партията в кв. „Еленово“ в Благоевград. Кандидатите за Народни представители бяха видимо притеснени и без настроение в старта на кампанията, защото всички социологии посочват, че ПП „Има такъв народ“ губи доверие в избирателите си разочаровани от неуспеха на партията им да състави правителство, както и очакванията на хилядите гласоподаватели видяли светлина в тунела да се спре завинаги управлението на Борисов и ГЕРБ.

Партията на Слави Трифонов не разполага с твърд електорат, вътршнопартийните интриги и скандалите около съставянето на кандидатдепутатската листа ги праща директно в дъното.

Скандалите ескалираха заради водача на листата Виктория Василева, за която се знае, че е от втория ешелон на ДПС в партията на дългия.

В мрачния ден Главния секретар на ИТН Виктория Василева заяви, че Благоевград е в състояние да опровергае всички мрачни прогнози, защото е пълен с хора с независим дух, готови да отстояват себе си.

„Абсолютно съм убедена, че и на тези избори, Благоевград ще опровергае всички мрачни прогнози“, каза тя. Относно социологията, която предвижда спад на доверието към партията на Слави Трифонов, главният секретар смело заяви, че отдавна социологията в България не е това, което трябва да бъде.“ ИТН не плаща за социология, нашата социология са очите на хората, с които се срещаме“, категорична бе Василева.

Тя завърши кратката си и ясна реч, с това, че пожелава успех на всички ангажирани в кампанията и вярва, че той ще бъде постигнат от всички млади хора, които участват в проекта.

Едно е ясно, партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ няма да има двама депутата от 1 МИР-Благовград, което демотивира още повече участниците в листата за депутати. /pirinsko.com

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *