Проходими при зимни условия са пътищата в област Благоевград

Проходими при зимни условия са пътищата в област Благоевград

Нормално проходими при зимни условия са пътищата в област Благоевград, съобщиха от Областно пътно управление. Единствено е ограничено преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Катунци-Гоце Делчев. Продължава почистването и опесъчаването на основните пътни артерии – прохода Предел, Кресненското дефиле и АМ „Струма“. Възстановено е движението към граничния пункт „Станке Лисичково“.

На “Кулата“-„Промахон“ гръцките гранични власти не пропускат товарни автомобили над 3,5 т., а на граничен пункт „Илинден“ не се пропускат превозни средства.

На граничен пункт „Гюешево“ е преустановено пропускането на превозни средства в двете посоки, поради лоши метеорологични условия.

Продължава почистването на основните булеварди и улици в Благоевград, като усилията са насочени към опесъчаване и осоляване на пътните платна, съобщи управителят на общинска фирма „Биострой“ Васил Бачев. От 05.30 часа 8 машини са на терен. Очаква се в по-късните часове на деня да започне почистването и на малките квартални улици.

 

 

bnr.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *