Проф. д-р Григор Горчев: Правителството създаде стабилна основа за развитие на държавата, нека да надграждаме, а не да рушим

„Аз влизам в политиката, защото смятам, че има с какво да съм полезен. През последните години правителството създаде стабилна основа за развитие, върху която трябва да се надгражда, а не да се руши”, категоричен бе проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Плевен, по време на среща с работещите в голяма плевенска фирма – лидер в производството на отливки от алуминиеви сплави.

„Пред Плевен има отлични перспективи за развитие. Много е хубаво, че тук има такива успешни производства и добри предприемачи. В индустриалната зона най-добре се вижда създадените благоприятни условия от страна на правителството за инвестиции и икономически растеж. Нашата страна и нашата област имат нужда този модел на управление да продължи. Нека повече да работим и по-малко да даваме празни обещания”, заяви още проф. Горчев.

„Правителството на Бойко Борисов направи България едно по-добро място за бизнес и вашата фирма е доказателство за това. Пътят, по който върви страната – е верният и ние трябва да продължим по него – това може да стане само, ако управлението е на ГЕРБ – СДС”, каза на свой ред Мирослав Петров, втори в листата с кандидати за народни представители.

„За мен проф. Горчев е изключително способен човек. Пример е за всички нас. Той, както и другите хора от листата на ГЕРБ – СДС, не влизат в политиката, за да се реализират, а да придадат своя опит и да помогнат на хората да живеят по-добре”, заяви по време на срещата управителят на фирмата.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *