Протестиращи защитават полицаите от купона в Сандански

Протестиращи защитават полицаите от купона в Сандански

Защита на полицаи готвят протестиращи. Протест в защита на четиримата полицаи, участвали в забранено парти в заведение край Сандански, се организира за днес от 17 ч пред районното управление в курортния град, съобщава 24 часа.

 

 

Преди седмица служителите на реда били поканени на парти по повод раждането на син на лесничей от Сандански в заведение в м. Попина лъка, което не би трябвало да работи. От ОДМВР съобщиха, че вероятно четиримата полицаи ще бъдат уволнени.

Митингът в защита на униформените, е иницииран от санданчанина Илия Георгиев, чрез създадена в социалните мрежи група „Справедливост“. Ето какъв призив отправи предприемачът, занимаващ се с шивашки бизнес:

„Скъпи приятели, в условията на пандемия и световно икономическа криза наши съграждани, нарушили заповед на здравния министър, предстои да бъдат уволнени от работа. Нека да изразим гражданска позиция в защита на полицаите участвали в партито на Попина лъка по случай новородено дете, като се съберем на 23 февруари пред полицията“, апелира Илия Георгиев.

Нарушилите заповедта на здравния министър участници във веселбата, както и собственикът на заведението ще получат актове от РЗИ.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *