Прости ми майчице!

Прости ми майчице!

Всички ми казваха да остана у дома, но аз не намирах причина да не отида на разходка с приятелите си … да прекарам красиви моменти с тях, тъй като не принадлежа към рискова група … не бих рискувал живота си … млад съм и искам да купонясвам.

Имаме ваканция … хубаво е времето … защо да седим у дома?

Всичките ми приятели са навън и аз ще остана у дома? Ще ми се подиграват… ще кажат, че съм страхливец! Нито едно момиче няма да ме иска и приятелите ми ще ме сочат с пръст … и всичко това заради един обикновен грип?

Как ли пък не … сякаш никога не сме били болни. Не сме имали главоболие … треска … температура … и не е дошъл краят на света.

Затова мила мамичко излязох … без да обръщам внимание на предпазните мерки … като си мислех само как ще се забавлявам и забавлявам …

Прекарах хубаво майчице, смеехме се през цялото време … Срещнах хубаво момиче, с което много си паснахме … уговорихме се да излезем отново утре и отново да се забавляваме заедно.

Всичко беше наред, мила майчице, докато не дойде утре … и изведнъж майка ми не се почувства добре … започна да кашля, имаше температура … и отидохме в болницата, където лекарят ни каза дума … „КОРОНАВИРУС“ … и сега МИЛА МАЙЧИЦЕ, ти си в леглото със зверски болки … бориш се за живота си.

Ти моята майка която внимаваше и спазваше всички мерки … ти, която си напусна и си загуби работата … не ходи при приятелките си … не ходи по магазините … беше през цялото време у дома като затворник в клетка.

Да, мамо, глупостта ми е виновна, че сега изпитваш болка … бориш се да останеш в живота … и всичко това защо? За да се ​​забавлявам добре с моите приятели.

Съжалявам мамо, бих искал да върна времето назад … и да кажа „НЕ … НЯМА ДА ИЗЛЯЗА … ЩЕ ОСТАНА У ДОМА“ … Ще остана вкъщи, не за мен …, а за майка ми … за това, да не се разболява … сега да не си в леглото и да се гърчиш от болка … и да се бориш за живота си.

Съжалявам майчице, няма да го направя отново … само се върни при мен отново … да усетя топлата ти ласка … да чуя сладкия ти глас …

Извинявай мамо … липсваш ми!!!

****

Посвещавам го на всички днешни деца …, които предпочитат да излизат с приятелите си … и не осъзнават, че може да бъде фатален за близките !!! Променете мнението си, преди да е станало твърде късно … защото времето никога не се връща…

Източник:pressproject.gr

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *