Продават апартамент в София за 3,15 млн. евро

Продават апартамент в София за 3,15 млн. евро

Около 3,15 млн. евро с ДДС струва един от най-скъпите апартаменти, които са обявени за продажба, показа справка на Lupa.bg в офертите на агенциите за луксозни имоти. Става дума за 478 кв.м., които се намират на 23-ия етаж в небостъргача „Милениум Център“.

Той е разположен между булевардите „Витоша“, „Пенчо Славейков“ и „България“, в съседство с НДК. Цялата площ на комплекса е 135 000 кв.м. и в него има петзвезден хотел, търговски център и офиси. Жилищната сграда е ориентирана на юг и предлага красиви панорамни гледки към планината, но цените не са за простосмъртни.

Жилищната сграда е на 24 етажа, като на всеки етаж са разположени само по два апартамента. Те се продават необзаведени. Апартаментът бижу все още търси своя богат собственик, като цената му е 2.63 млн. евро без ДДС.

Желаещият трябва да плати още 526 000 данък върху добавената стойност и така цената става точно 3,15 млн. евро. Апартаментът излиза пo 6600 евро или почти 13 000 лева нa квадратен метър. Това е „перлата“ на комплекса, като по-евтин е апартаментът от 260 кв.м., който струва „само“ 0.94 млн. евро без ДДС.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *