Президентът Румен Радев ще направи обръщение към участниците в 18-ата Световна среща на българските медии

Президентът Румен Радев ще направи обръщение към участниците в 18-ата Световна среща на българските медии

Президентът Румен Радев ще направи обръщение към участниците в Осемнадесетата световна среща на българските медии, организирана от Българската телеграфна агенция (БТА) в Казанлък – градът, отбелязващ в тези дни 120-ата годишнина на Празника на розата. Днес е последният ден от форума, чиято тема е „Медии и свобода“.

През деня участниците в медийната среща ще присъстват на ритуала „Розобер“ край розовите градини в град Крън. По-късно те ще наблюдават и празничното дефиле в центъра на града.

В 18-ата Световна среща на българските медии участват журналисти от 33 държави (включително България), сред които представители на 40 български медии от 16 страни. Срещата се отразява от репортери на партниращи си с БТА агенции от 12 страни.

Световните срещи на българските медии са професионален форум, чиято цел е комуникация, изграждане на мрежа и установяване на взаимоотношения на сътрудничество между български журналисти от цял свят.

БТА организира 18-ата Световна среща на българските медии в Казанлък от 1 до 4 юни 2023 г. със съдействието на Община Казанлък, Национален дарителски фонд „13 века България“, „Аурубис България“, ПОК „Доверие“, „Пощенска банка“, А1 и „Нестле България“ АД“./bta.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *