Пребиха жестоко леля Стефана, прочула пловдивско село в USA

Най-известната жителка на хисарското село Старо Железаре – Стефана Господинова, за която „Ню Йорк таймс“ писа, е жестоко пребита пред дома си. В момента е в хирургиите на „Пещерско шосе“ в Пловдив със счупена ръка и комоцио.

Била нападната във вторник посред обед, докато продавала на импровизираната сергия пред къщата си собствена зеленчукова продукция, съобщава „24 часа“.

„Майка ми бе откарана с линейка в безпомощно състояние“, разказва синът й Ненчо Господинов.

Той твърди, че Стефана е бита от Мария Карамфилова, жителка на същото село. По думите му нападателката била конфликтна и се карала с всеки. Приближила към сергията на майка му и започнала да се разправя. Господинова й казала да си продължава по пътя. „Онази я повалила на земята и започнала да я налага със стола. Счупила в главата й хурката за предене на вълна“, потресен е синът.

Побоя видял съсед, който обаче бил по-настрани. Всичко станало много бързо. Къщата на Стефана, на чиято ограда е изрисувана стопанката с магарето й Тодорка заедно с Бриджит Бардо и коня й, се намира на централния път. Докато Карамфилова я налагала, преминали няколко коли, но никой не спрял да се притече на помощ, възмутен е синът. През това време той бил на работа в Спешна помощ в Хисаря, където е шофьор на линейка.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *