ПП „Републиканци за България“ с офис и в Гоце Делчев

Офис на ПП „Републиканци за България отвори врати в Гоце Делчев. Той бе открит от председателя Цветан Цветанов, заместник-председателя Павел Вълнев, областния координатор д-р Атанас Камбитов, представители на общинската организация в града, кандидати за народни представители, членове и симпатизанти.
В рамките на събитието бяха представени основните цели на партията и визията за развитие на България през следващите години.
Цветан Цветанов изрази удовлетворение от факта, че все повече млади хора припознават политиките на „Републиканци за България“ и им благодари за подкрепата.
Беше засегнат и въпросът с ограничените правата на българските гласоподаватели в чужбина. Павел Вълнев почерта, че партията категорично ще работи за промяна на ситуацията в тази посока.
Д-р Атанас Камбитов, областен координатор на „Републиканци за България“, декларира увереност по отношение на успеха на предстоящите парламентарни избори. “Вчера и днес се срещнахме с жители на различни общини в Благоевградска област. Видяхме разочарование от сегашния модел на управление, но видяхме и оптимизъм. Видяхме млади хора с хъс и ентусиазъм, готови да гласуват и да работят за по-доброто бъдеще на страната ни“, коментира д-р Камбитов.
В разговори със симпатизанти бяха засегнати наболели проблеми в национален и регионален план и най-вече тежка икономическа криза в държавата. Жители на различни населени места изразиха опасенията си, че малкият и средният бизнес са изправени пред фалит.
В тази връзка Цветан Цветанов заяви, че една от основните насоки на ПП „Републиканци за България” е прилагане на работеща стратегия за преодоляване на икономическата и социална криза в България, създаване на нормална среда за бизнеса, и осигуряване на достоен живот за всички български граждани.
По време на откриването на офиса в Гоце Делчев присъстваха още кандидатите за депутати Георги Икономов, Даниела Пидева, представителите на общинската структура в града Таня Халилова и Владимир Караилиев, и координаторът за община Сатовча Венислав Манов.
През последните два дни представителите на партията посетиха голяма част от общините в Благоевградска област, а вчера бе даден и официален старт на предизборната кампания в Благоевград.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *