ПП „Републиканци за България“ откри офис в Пазарджик и даде старт на предизборната кампания в областта

По стар български обичай – с питка, мед и сол – ПП „Републиканци за България“ днес официално даде старт на кампанията в Пазарджик и откри офиса си в областния град.

Водачът на листата с кандидати за народни представители, Атанас Шопов, поздрави присъстващите, като подчерта, че въпреки своята младост, вече втори мандат има не само достатъчно опит, но и смелост да се противопоставя на кмета Попов, както и на всяко комерсиално решение в общинския съвет.

„Дори и днес, като погледна навън към булеварда, се чувствам горд, че дърветата ги има, благодарение на още една успешна кауза, за която се борих. И допълни, че е превръщал в лична кауза борбата за училището в Паталеница, неправомерното изсичане на горите в областта, борбата срещу вдигането на данъци и такси – списъкът е дълъг, но не това е важното. Важни са правилата, които липсват. Всички искаме да живеем в държава с правила. За да работим и отглеждаме децата си тук, в България“, заяви Шопов.

След водача на листата, думата взе председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов. Той подчерта значимостта на регионалните проблеми, като даде пример с рудника за добив на волфрам, близо до Велинград, който, ако въпреки борбата на местните жители, бъде пуснат в експлоатация, ще компрометира региона като СПА столица на Балканите.

„Много често съм смятал, че партията, на която принадлежа, е алтернативата на ДПС, но днес, за съжаление виждам и разбирам, че ГЕРБ и ДПС са едно цяло“, заяви Цветанов.

Председателят на  ПП „Републиканци за България“ обърна внимание на управленската програма на партията и не скри възхищението си от това, че вижда толкова млади и ерудирани хора, както в листата с кандидати за народни представители, така и сред присъстващите в залата. И благодари на водача на листата Атанас Шопов и на всички, нагърбили се с тежката задача, за смелостта да се опълчат на създаденото статукво в Пазарджик.

С ясни, чисто човешки послания, които показваха силен дух и много интелект, се обърнаха към присъстващите и останалите кандидати за народни представители от ПП „Републиканци за България“. Техните послания заплениха присъстващите и предизвикаха аплодисменти в залата. Вероятно, защото всички кандидати – лекари, юристи, инженери и IT специалисти, не са парашутисти, както подчерта водачът Атанас Шопов, а живеят тук и сега, в държавата без правила. Те обявиха, че ще продължат да отстояват своите граждански и политически позиции и занапред.

ПП „Републиканци за България“ е под номер 21 за предстоящите парламентарни избори. Ето и пълният състав на кандидатите от областта:

 1. Атанас Георгиев Шопов – Специалист „Логистика на сигурността“ и „Стопанско управление“;
 2. Веселин Панов Дундаров – IT специалист;
 3. Гергана Димитрова Сеферинкина – ръководител транспорт;
 4. Гергана Красимирова Керимова – специалист „Икономика на туризма“;
 5. Христо Димитров Дудов – експерт в сферата на туризма;
 6. Анастасия Стефанова Георгиева – адвокат;
 7. Николай Димитров Динчев – мениджър;
 8. Любен Петров Ташев – икономист;
 9. Славейко Геогриев Миличин – инженер;
 10. Иванка Александрова Николова – педагог;
 11. Александър Тони Палийски – лекар;
 12. Дела Иванова Чардакова – филолог;
 13. Николай Тошков Грънчаров –мениджър;
 14. Дима Динчева Георгиева – юрист;
 15. Николай Велков Николов – инженер;
 16. Васил Николаев Филипов – магистър „Публична администрация“;
 17. Петър Николов – финансист;
 18. Борислав Огнянов Чобалигов – счетоводител.
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *