ПП „Републиканци за България“- Видин откри първата си предизборна кампания

ПП „Републиканци за България“- Видин откри първата си предизборна кампания

ПП „Републиканци за България“- Видин откри първата си предизборна кампания с водосвет в Катедралния храм „Свети Димитър“. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители на партията, както и членове и симпатизанти на Републиканци за България.

„Избрахме да открием предизборната си кампания в един от символите на нашия хилядолетен град – Катедралния храм „Свети Димитър“. Така е започвал всяко свое начинание мъдрият ни народ – в храма, със смирение и вяра в собствените ни сили и възможности да бъдем промяната. Промяна, която ни е нужна днес, в името на утрешния ден на България и децата ни. Благодаря на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Даниил за окуражителните думи и мъдрите напътствия“, каза водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ за 5 МИР-Видин Огнян Ценков. Той подчерта, че кандидатите на партията застават пред своите съграждани с лицата си и свършената работа.

„Посланията, които отправяме към всички са за възстановяване на държавността, за работещ парламент, за правителство от авторитетни и качествени хора, за върховенство на правото. Вярваме, че заедно можем да постигнем желаната промяна в името на по-добра България. Подкрепете ни на 4-ти април с номер 21 в интегралната бюлетина, защото Видин трябва да продължи напред“, призова инж. Огнян Ценков.

Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил пожела сили и успех на ПП „Републиканци за България“. „Благословено да е начинанието ви! Всяка власт е голяма отговорност. Нека има честен вот, за да има и Божието благословение върху нашата родна земя. Да бъде честита и славна, народът ни да процъфтява, да бъдем единни и силни, и в сърцата на всички наши братя да цари любов“, благослови Дядо Даниил

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *