Полицията прекрати диво парти за ЧРД в пловдивското село Искра

Полицията прекрати диво парти за ЧРД в пловдивското село Искра

Полицията прекрати диво парти за ЧРД в пловдивското село Искра, а купонджиите загасиха лампите и започнаха да бягат презглава.

Група младежи се събраха в постройка до центъра на селото, за да отбележат навършването на пълнолетие на единия. Към 01.00 часа посред нощ обаче веселяците продължили да надуват музиката до дупка и вбесили живеещите наоколо. Последвал сигнал до полицията, информира „Марица“.

На място бил изпратен полицейски патрул от районното в Първомай. Те пристигнали половин час след обаждането до тел. 112. Тъй като не им бил посочен точен адрес, униформените спрели на бензиностанция в началото на селото, ослушали се и чули силен шум откъм централната част. Тръгнали натам и на ъгъла на кръстовище преди центъра видяли, че купонът се вихри в бивш магазин.

В това време нищо неподозиращи младежи излезли за по цигарам но щом видели патрулката се шмугнали обратно. След секунди осветлението било загасено, а музиката спряна. Изведнъж от задни и странични входове на сградата се разбягали купонджии в тъмното. Полицаите потропали на вратата и отвътре се показали 2-3 момчета. Рожденикът обяснил, че празнува навършването на пълнолетието си и че обектът е купен от родителите му.

Полицаите влезли в помещението. Там установили, че има към 15 младежи и уредба. Рожденикът продължил да се обяснява. Казал, че той е отговорен за музиката. Посочил, че живее в Пловдив, че в събота и неделя си идва на село и че този бивш магазин е в съседство с бащината му къща.

Полицаите му написали акт, след което било издадено и наказателно постановление. Купонджията рожденик обжалвал санкцията пред съда. Магистратите потвърдили и така той ще трябва да плати глоба в размер на 500 лв.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *