Покана за участие в обществено обсъждане на План за интегрирано развитие на община Благоевград (ПИРО) за периода 2021-2027 г.

Във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на Община Благоевград  (ПИРО) за периода 2021-2027 г. на 19 март 2021 г. ще се проведе обществено обсъждане. Предвид  спазване на противоепидемичните мерки и забраната за организиране на мероприятия на закрито всички обсъждания ще бъдат провеждани онлайн чрез платформата Zoom (https://zoom.us/download ). За да обхванем по-широк кръг от заинтересовани страни, ще проведем две последователни обсъждания, съответно от 10:00 ч. и 14:00 ч., за да могат обсъжданията да бъдат конструктивни, всяко от тях ще обхваща средно по 30 души.

За участие в обсъжданията е необходимо в срок до 12:00 ч. на 18 март 2021 г. да заявите участието си на електронна поща: piroblg@blgmun.com, като посочите име/организация, ел. поща и час, в който ще можете да се включите. На ел. поща, която сте посочили, ще изпратим линк за провеждане на събитието, чрез който ще можете да вземете участие онлайн.

За всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъждането, могат да разгледат качените материали на страницата на Община Благоевград и да изпратят своите препоръки и забележки на ел. поща: piroblg@blgmun.com.

Разчитаме на Вашето сътрудничество и Ви благодарим за желанието за участие и съдействие!

ПРОЕКТА НА ПИРО НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД 2021 -2027 може да прочетете тук! 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *