Поздравителен адрес от управителя на „ВиК“-ЕООД Благоевградз а Световния ден на водата

Всяка година, на 22 март под егидата на ООН празнуваме Световния ден на водата. Темата през 2021 г. е „Ценим водата“ и поставя акцент върху стойността на водата и какво означава тя за нас.
За всички нас, работещите във „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, 22 март – Световният ден на водата е празник.
Празник, който обединява професионалните и лични усилия на работниците, специалистите, консултантите и служителите в дружеството в опазването на този така значим природен ресурс.
На световния ден на водата „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, Музеят на водата и БНР Радио Благоевград посветиха и организираха Национален ученически конкурс за рисунка, есе, стихотворение и разказ на тема „ С отношение към всяка капка“, чийто резултати ще обявим днес на официалните страници на организаторите.
С изключителна радост като управител на „„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград споделям поредната успешна и благотворна инициатива на дружеството, която мотивира стотици деца от цялата страна да творят по темата за водата.
Стотици деца от Благоевград, Русе, Пловдив, Казанлък, Кърджали, от детски градини и училища от цялата страна ни изпратиха своите великолепни творби, посветени на водата.
„Чистата, питейната вода – скъпоценен и незаменим ресурс е тя.“, казва в свое стихотворение 10-годишната Петя Димитрова от Русе и добавя, че е „извор на живота и на красотата на Земята.“
Юлия Белемезова, 4 клас от Благоевград мечтае да се превърне във „водна фея“, за да напои земята „Толкова е жадна планетата ни голяма, че всяка капка е откъсната сякаш от моето сърце!“.
Благодаря на всички деца, които ни докоснаха със своите чисти, искрени и талантливи послания!
Благодаря на всички колеги от бранша, които работят с отношение към всяка капка!
Благодаря на всички наши клиенти-потребители, които оценяват и пестят чистата питейна вода!
ЧЕСТИТ 22 МАРТ – СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА ВОДАТА!
Инж. Росица Димитрова,
управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *