Племенницата на Ванга: Тя направи зловещи предсказания за пандемии и нови болести

Племенницата на Ванга: Тя направи зловещи предсказания за пандемии и нови болести

Ванга е имала информацията за пандемията от коронавирус още през 1988 г. На Бъдни вечер докато гадаела по бъдника тя изведнъж пребледняла и започнала да говори за ужасни нови болести.

Това разкри племенницата на пророчицата – Красимира Стоянова.

„Тогава тя каза, че много и незнайни болести ще се появят, че хората ще падат по улиците без да са боледували“, добавя тя в интервю за предаването „Ничия земя“ по Нова телевизия, което ще бъде излъчено тази вечер от 18 часа.

Винаги, когато стане дума за Ванга и нейните предсказания – всичко е на друго ниво. Поток от информация, енергия и мисли.

В навечерието на честването на 110 години от рождението на петричката пророчица – 31 януари 1911-та, екипът на „Ничия земя“ се среща с племенницата на Ванга.

„На Бъдни вечер преди много години се събрахме на Рупите цялото семейство. Имаше червена покривка на трапезата с всякакви постни неща върху нея. Прикадихме както трябва. В камината бяхме сложили едно голямо дърво – бъдник. Когато загасне, се вади с машата и някой гадае за следващата година в зависимост от формата на останките в камината“, разказва Красимира Стоянова.

„Предложихме на Ванга да гадае, тъй като тя бе най-възрастният човек на масата. Такива гадания обикновено са весели. Аз седях до нея. Тя си беше сложила синя вълнена рокля и червена жилетка, която сама си беше изплела. Беше с руски шал на врата. Питахме я за жарта, която майка ми извади от камината и изведнъж както беше весела й се изопна лицето. Тя пребледня и започна да нарежда неща все едно ги чете на книга“, добавя тя.

„Хората сега наистина падат по улиците, защото се задушават, но тогава не знаехме каква ще е тази страшна болест, при която без да си боледуваш, ще тупнеш на земята. Това предсказание бе през 1988 г. То е като един бюлетин за всичко, което предстои“, разказва племенницата на пророчицата.

„Ванга никога не датираше, защото не знаеше. Обясняваше, че този поток тече непрекъснато през нейното съзнание и не може нито да го спре, нито да го предизвика. Затова казва малко от него, т.е. от това, което разбере“, каза още Красимира Стоянова.

pirinsko.com

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *