Пирин Голф и Кънтри Клуб е домакин на престижният турнир Pirin Senior Open

Пирин Голф & Кънтри Клуб има честта да бъде домакин на престижният турнир Pirin Senior Open, част от серията Senior Golf Tour Europe, който ще се проведе за пръв път на територията на клуба от 14 до 16 юни 2024 г.

В допълнение към уникална атмосфера на това събитие, специално участие ще вземат спортните легенди Христо Стоичков и Красимир Балъков, имена известни не само във футбола, но и признати професионалисти в голфа.

Турнирът събира на едно място топ голфъри от цяла Европа от възраст 50+ години, които ще мерят сили и опит в своите умения в предизвикателното 72 пара голф игрище Ian Woosnam.

  • Дати: 14 – 16 юни 2024 г.
  • Местоположение: Пирин Голф & Кънтри Клуб, Разлог
  • Игрище: Ian Woosnam, пара 72
  • Участници: Голфъри на 50 и повече години, включително специални гости Христо Стоичков и Красимир Балъков

За Пирин Голф & Кънтри Клуб
Пирин Голф & Кънтри Клуб е една от водещите голф дестинации в България, отличаваща се със своите първокласни съоръжения, луксозно настаняване и впечатляваща природна красота. Клубът предлага две голф игрища – Ian Woosnam и Pirin Pine, които са проектирани да осигурят предизвикателни и приятни условия за игра на голфъри от всички нива. В допълнение комплексът разполага със спа център, фитнес зала и разнообразни заведения за хранене, предоставяйки на своите гости пълноценни и комфортни условия за отдих.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *