ПГ по МСС „Пейо Яворов“,Гоце Делчев с Благотворителен Коледен базар

ПГ по МСС „Пейо Яворов“,Гоце Делчев с Благотворителен Коледен базар

Коледен Благотворителен базар, организиран от ПГ по МСС се провежда днес, 24. 12. 2020 г. на Кооперативния пазар в Гоце Делчев.
Средствата, събрани на благотворителното събитие, ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение. На базара са изложени освен собствена продукция на училището и сурвачки, които участваха в организиран от ПГ по МСС преди седмици  конкурс.
Победителите в конкурса за сурвачка бяха наградени официално вчера в актовата зала на ПГ по МСС „Пейо Яворов.
Комисията бе изключително затруднена, но специалистите  г-жа Златка Симеонова от исторически музей Гоце Делчев, художниците Сашо и Димитър Мите Харисков и представители от ПГ по МСС определиха победителите в конкурса за най-хубава сурвачка.
Първо място спечели Антон Андонов от ПГ по МСС в Гоце Делчев. Възпитаникът на професионалната гимназия получи грамота и парична награда в размер на 200 лева.
Второто място  взе Георги Бузов от Първо ОУ ,,Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Гоце Делчев. Той  получи грамота и парична награда в размер на 150 лева за
Третото място си поделиха  Асен Либяховски от ОУ ,, Христо Ботев“, с. Мосомище и Христина Катранджиева от ПГ по МСС. Двамата ученици  получиха грамоти и парични награди по 100 лв.
Всички наградени  направиха наричания и отправиха благопожелания за здраве, успехи и берекет.
loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.