Пандемията прогони Веселин Маринов на вилата им край Разлог

Пандемията от коронавирус удари жестоко по музикалния бизнес на Веселин Маринов, но за сметка на това личният му живот процъфтява. След като редуцира концертната си дейност заради противоепидимичните мерки, трубадурът от Полски Тръмбеш се е превърнал в истински домошар, а най-доволна от този факт е половинката му и негова адашка Веселина.

От известно време двойката изживява своя любовен ренесанс далеч от шумната столица. Изпълнителят на „Горчиво вино“ притежава луксозен апартамент в Студентски град. Сега обаче с любимата му Веселина взели решение да напуснат големия град и да се уединят във вилата им край Разлог. Звездата купи горския имот преди малко повече от година с идеята да развива хотелиерски бизнес с нея.

В края на януари певецът бе вписан като едноличен собственик на капитала и управител на „Планински изгрев“ ООД за услуги в областта на хотелиерството, ресторантьорството или други услуги в областта на туризма с идеята жена му Веселина да мениджира фирмата, като отдава 5-звездната вила на заможни гости. Пандемията обаче променила плановете им и засега двойката ползва 5-звездния лукс имот, за който се мълви, че струва 350 хил. евро, за собствени нужди.

„Много съм щастлив с живота, който живея. За разлика от професионалния, който е в голямо изпитание, личният ми живот е съвършен. Веселина напълни дома ми с любов и желанието да се прибирам и от най-далечното място в света“, доволен е естрадният трубадур.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *