Павел Вълнев и Цветан Цветанов са убедени в успеха на предстоящите избори

Павел Вълнев и Цветан Цветанов са убедени в успеха на предстоящите избори

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и заместник-председателят Павел Вълнев, заедно с кандидатите за народни представители от 11 МИР – Ловеч, се срещнаха със симпатизанти от Ловешка област. При посещението си на областния координационен център в Ловеч, Цветанов и Вълнев представиха приоритетите на „Републиканци за България” залегнали в програмата на партията и отделните секторни политики.

„Ние като политическа сила заставаме зад всички секторни политики с реалните реформи, които трябва да бъдат извършени“, заяви Цветанов.

По думите му всички секторни политики са изготвени от експерти от различни сфери, които са част от политическия проект.

Зам.-председателят Павел Вълнев заяви, че основните приоритети на партията включват силен парламент, умно управление и разделение на властите.

Цветан Цветанов добави, че Републиканци за България с готовност ще подкрепи всяка инициатива, която е добра за общините в област Ловеч. Водачът на листата от 11 МИР – Надя Бонева и Павел Вълнев, бяха категорични в очакванията си за успеха на партията на 4 април.

„Битката, която ни предстои, не е лесна, но се надяваме, че с такава силна листа ще имаме сериозен успех в Ловеч“, каза още Вълнев.

„България се нуждае от сериозна промяна и то веднага, защото за много неща сме вече закъснели“, уточни зам.-председателят на партията.

Според него ще има масови фалити, ако веднага не се вземат спешни мерки. „Искаме с влизането в парламента да започнем тази промяна, за да я има подкрепата към бизнеса“, подчерта той и допълни: „Много неща искаме да променим. От най-малките до най-големите бизнеси всички са в една и съща позиция, всички се страхуват“.

По-късно срещата с граждани в областта продължи и в град Троян, където председателят и заместник-председателят на Републиканци за България, както и кандидатите за народни представители обсъдиха актуалните въпроси за региона и неговото бъдещото устойчиво развитие.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *