Още един участник е аут от „Игри на волята“, останаха десет

Още един участник е аут от „Игри на волята“, останаха десет

Кадри: „Нова телевизия“

„Игри на волята“ върви към своя финал, а тази вечер отпадна още един участник.

Капитаните на Старейшините и Гладиаторите – Момчил Василев и Теодора Маринова, се изправиха в традиционната вторнична битка между лидерите на двете племена. Водещият Димо Алексиев обаче ги изненада неприятно преди старта, че загубилият ще отпадне от риалитито за търсачи на силни усещания.

Битката беше многокомпонентна и нямаше някакви силови елементи, които да са чисто мъжки или чисто женски и да дадат осезаемо предимство на някой от двамата.

Надпреварата помежду им бе доста равностойна и почти до края нямаше яснота кой ще бъде крайният победител.

Момчил и Теодора на няколко пъти променяха водача в състезанието и оставиха интригата за последните секунди.

В крайна сметка Василев се справи малко по-добре и успя да спечели.

Маринова си тръгна от предаването и в него останаха само десет финалисти. Това са Момчил и съотборниците му от Старейшините Краси Дунев, Денислава Стайкова, Мария Оряшкова, Виктория Пенелова и Михаил Кръстев, както и останалите само четирима Гладиатори – Благомир Мастагарков, Мартин Николов-Елвиса, Виолета Стайкова и Иван Рълев.

Още тази седмица ще останат само девет души в риалитито, тъй като след двете номинационни битки утре и в четвъртък двама от тях ще бъдат изпратени на елиминации и един ще си тръгне в петък.

С успеха си днес пък Момчил натрупа 24 победи за сезона, с което изравни рекорда на Фифо от предишното издание на надпреварата. Той си взе и още грошове, ставайки най-богатият в „Игрите“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *