Откриват филиал на детска театрална школа “ Ер малък“ в Гоце Делчев

Откриват филиал на детска театрална школа “ Ер малък“ в Гоце Делчев

Актьорът и режисьор Бранимир Митов, създател и директор на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ и на театралната школа “ Ер малък“ и неговият екип търсят талантливи малки актьори за новия филиал на театралната школа в Гоце Делчев. Тя ще се помещава в ДНА в града.

Децата, които имат желание да проверят актьорският си талант,  могат да се явят на кастинг тази събота, 10 октомври, 9:30 във фоайето на ДНА в Гоце Делчев.

Основно изискване е децата да са от първи до осми клас, възможно е и да са малчугани от 4-та група в детската градина. Създателите на гоцеделчевският филиал на театралната школа търсят деца, които са по-палави и буйни.

Малките актьори могат да представят по свое желение стихче, песничка, разказ или друго. На кастинга ще им бъдат давани задачи и възможност да си играят.

Театралната школа „Ер малък” съществува от 2011 година и досега през нея са минали над 100 деца. Тя е една от най-популярните и търсени театрални школи в страната. Сътрудничат си с детската театрална школа в Крива паланка, Северна Македония, с които създават съвременни трайни приятелства не само в областта на изкуството.

 

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *