Отвлякоха млада жена, натикаха я в БМВ и я пребиха

Отвлякоха млада жена, натикаха я в БМВ и я пребиха

Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража спрямо Иван С. и Петко К. Те са обвинени за това, че като съизвършители, в съучастие по между си, отвлекли 22-годишна жена, използвайки лек автомобил „БМВ“. Престъплението е извършено на 17 декември 2019 г. в бургаския ж.к. „Лазур“, пред бл.163, съобщиха от Окръжна прокуратура Бургас, предаде plovdiv24.bg.

Иван е обвинен и за това, че причинил лека телесна повреда на пострадалата, изразяваща се в травматичен оток в лявата половина на тилната област на главата, кръвонасядане на долния клепач на лявото око и кръвонасядане в лявата слепоочна област на главата, довели до болка. Телесните увреждания са причинени, с цел да бъде прикрито отвличането. Пострадалата е оказала съпротива и е била удряна от обвиняемия. Деянието е извършено при условията на съвкупност с горепосоченото престъпление, на 17.12.2019 г., в купето на лекия автомобил.

Иван С. е обвинен и за това, че унищожил личната карта на пострадалата. Деянието е извършено на неустановено място по европейски път Е773 в отсечката му между Бургас и Стара Загора, в купето на лекия автомобил.

Обвиняемите са задържани благодарение на отличните съвместни действия на служителите от ОД на МВР – Стара Загора и ОД на МВР –      Бургас.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *