ОПАСНИ МАГНИТНИ БУРИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

ОПАСНИ МАГНИТНИ БУРИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Дискомфорт, слабост, лошо здраве – всичко това е следствие от промени в геомагнитния фон, които силно влияят на нашето здраве. Трябва да знаете за такива дни предварително, за да имате време да предприемете подходящи мерки. Първият месец на есента обещава няколко космически сътресения.

На 6 септември 2020 г. хората с психологически разстройства и хипертония ще се чувстват неудобно. Безсънието ще се влоши, емоционалната възбудимост ще се увеличи. Можете да избегнете неразположение, като избягвате мазни храни, алкохол, захар и напитки с високо съдържание на кофеин. Препоръчително е да се пие успокояваща отвара на основата на мента, маточина и лайка. Не забравяйте за физическата активност, занимавайте се с йога или гимнастика. Контрастният душ също ще бъде добър начин да преминете през труден ден.

На 29 септември магнитната буря ще започне от много рано сутринта, а на 30 септември ще достигне своя връх. Последиците от двудневна буря могат да усетят всички, дори хората, които не зависят от времето. Комплект от основни лекарства ще бъде истински помощник и ще може да облекчи и премахне симптомите. Експертите съветват да не шофирате в наши дни. Ако е възможно, избягвайте кавги и конфликти, по-добре отделете времето си за саморазвитие и медитация. Препоръчително е на 29-30 септември да не се занимавате с интензивни спортове и не забравяйте да проветрявате стаята, тъй като тялото се нуждае от повече чист въздух.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *