Общинският съветник Калоян Ханджийски претърпя операция в „Пирогов“, след като падна на ски пистата в Банско

Общинският съветник Калоян Ханджийски претърпя операция в „Пирогов“, след като падна на ски пистата в Банско

Общинският съветник и лидер на ДСБ – Благоевград Калоян Ханджийски вчера бе опериран в Клиниката по ортопедия на „Пирогов“. До хирургичната интервенция се стигна след инцидент по време на ски в Банско.

На 11 февруари той бил в компанията на своите приятели, бизнесмените Кирил Спасов и Сашо Милчев, с които обичайно кара ски. При спускане по писта „Котва“ внезапно загубил равновесие и паднал, като при удара си навехнал лявото рамо. Впоследствие започнал да изпитва силна болка и рамото му се подуло, а през почивните дни изкарал на обезболяващи, и за първа година не празнувал Трифон Зарезан.

След като болката не преминавала, вчера Ханджийски се озовал в Клиниката по ортопедия на „Пирогов“. Прегледът и рентгеновата снимка показали, че травмата на ключицата е сериозна, увредено било сухожилието и няма да се размине без операция. Така вчера малко след 13.30 ч. е приет в операционната. Операцията, която била с пълна упойка, продължила 3 часа и половина и след 17 ч. Калоян Ханджийски вече беше в съзнание.

„Благодаря на проф. Енчев, който ме оперира, и на анестезиолога д-р Щерев. Надявам се бързо да се възстановя и до два-три дни да бъда изписан“, заяви за „Струма“ от болничното легло Калоян Ханджийски.

 

Struma.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *