Обновеното детско заведение „Радост“ в Разлог очаква децата за новата учебна година

Обновеното детско заведение „Радост“ в Разлог очаква децата за новата учебна година

Днес, с празничен водосвет, отслужен от отец Димитър Белчин, ОДЗ „Радост“ отваря врати за новата учебна година.
Детското заведение ще посрещне своите възпитаници с изцяло ремонтирани спални помещения и помещения за игра. Всички стени и тавани са шпакловани и боядисани в нови и свежи цветове. Досегашната подова настилка е заменена от ламиниран паркет. Изцяло са сменени вътрешните врати на всички помещения. Цялата електрическа инсталация е подменена, сменени са всички радиатори, монтирани са нови осветителни тела.
Може да бъде изображение с 7 души, изправени хора и на закрито
Ремонтните дейности са изцяло финансирани от бюджета на община Разлог.
„С изключителна радост днес правим водосвет на обновеното детско заведение „Радост“ – с прекрасни условия за всички, които ще работим тук и най-вече – за децата. – сподели директорката на ОДЗ „Елиза Астинова“ Светла Копанарова. – Всичко това е благодарение на последователните грижи на община Разлог и лично на кмета г-н Красимир Герчев за образователната инфраструктура и значително подобряване на условията за развитието на нашите деца.“- каза още Светла Копанарова.
Може да бъде изображение с 8 души, изправени хора и на закрито
Кметът на община Разлог Красимир Герчев поздрави екипа на ОДЗ „Радост“ с пожелание да постигат още по-високи стандарти във възпитанието и развитието на децата на Разлог. „Това е поредната стъпка в подкрепа на образователната инфраструктура .– каза Красимир Герчев и добави, че инвестициите в образованието на всички нива са приоритет на община Разлог и ще продължават, защото са инвестиции в бъдещето.“
Може да бъде изображение с маса и на закрито
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *