Нов респиратор за болницата в Благоевград чрез дарение

Нов респиратор за болницата в Благоевград чрез дарение

МБАЛ Благоевград получи дарение – нов респираторен апарат „Филипс“. Уредът е закупен със средства от благотворителната кампания „ЗА ДА НИ ИМА“, организирана от ТВ „Дартс“ и подкрепена от всички местни медии.

Респираторът „Филипс“ е последно поколение медицинска апаратура. Той може да се използва и стационарно, и мобилно. Батерията му издържа 7 часа в режим на работа.

Представителят на фирмата доставчик за България – д-р Димитър Симов, лично предаде апарата на директора на болницата – д-р Огнян Митев, и даде кратко разяснение за спецификите и ползите на този модел респиратори.

Д-р Огнян Митев благодари за направеното дарение, като уточни, че болницата за първи път получава респиратор от такъв висок клас.

Пълен отчет за изразходваните средства, както и фактурите за закупуването на апаратурата, ще бъдат представени утре, обявиха дарителите. Пълна информация ще бъде качена и на сайта на кампанията: www.zadaniima.com.

Иницаторите на благородната кауза благодариха и на всички свои колеги от местните медии за подкрепата, която им оказаха с разпространяването на кампанията, както и на всички участвали граждани, фирми и институции.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *