Николаос Цитиридис зарязал годеницата си пред олтара

Николаос Цитиридис зарязал годеницата си пред олтара

Николаос Цитиридис днес можеше да не е телевизионен водещ, а послушен съпруг и домошар. 26-годишният грък е бил на крачка от брака, но в последния момент дал заден и изоставил буквално пред олтара бившата си приятелка, пише „Ретро“.

Покрай телевизионната му слава опашка от дами се очертава след бившия комедиант, още повече че на няколко пъти в ефир стана дума за настоящото му семейно положение – ерген в издирване на подходяща половинка. В момента единствената дама, която владее сърцето на Николаос, е неговата котка Карма.

Преди тя да превземе любимия фотьойл на Цитиридис, сърцето на тв водещия все пак е било притежание и на истинска жена. Нейното име е Моника. Нико и Моника били гаджета в продължение на около две години, а дълбоките архиви на социалните мрежи пазят доказателства за горещата им любов – пикантни снимки, на които двамата влюбени са вплели страстно устни. Само на 20 години Цитиридис предложил брак на приятелката си.

Влюбеният журналист подарил годежен пръстен на изгората си, но когато нещата станали твърде сериозни и годеницата му започнала да организира най-важния ден в живота си, Нико подвил опашка и офейкал на косъм от сватбата. „Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата… Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Това въобще не е за мен. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е много лесно да развалиш годеж“, признава Цитиридис. Водещият все пак се изказва ласкаво за бившата си изгора и когато стане дума за провалената им сватба, й благодари, че го е търпяла дълго време.

Междувременно за няма и месец, откакто изгря в новото вечерно шоу, водещият рязко повиши стандарта си на живот. 26-годишният грък е напуснал скромната си гарсониера в крайния столичен квартал „Дружба 1“ и си е позволил по-скъп апартамент под наем благодарение на тлъстата си заплата в частната телевизия, разкри светското предаване на ПИК TV. Непретенциозната си квартира, разхвърляна типично по ергенски, с вехти мебели, по които личаха следите от ноктите на рижата му котка Карма, Нико вече е заменил с по-скъпо и обзаведено с всякакви екстри жилище.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *