Началник на отдел „Образование” в Разлог Нина Кисова се оттегли в след 35 г. културната сфера

Пет месеца след като излезе в пенсия, началникът на отдел „Образование“ към община Разлог Нина Кисова се раздели със своите бивши колеги.

Кисова като истински традиционалист бе подготвила стилна почерпка за колегите и ги събра в залата на Общинския съвет, за да им благодари за дългите години съвместна работа.

„20 години в Общинска администрация все едно бяха 20 дни. Така са се изнизали. Работила съм от душа и сърце, имало е трудни моменти, трудни години, но сме успявали да се справим и се радвам за това. Въпреки че вече не работя в администрацията, продължавам да следя живота в общината, следя всяка изява, всеки постигнат успех и докато дишам, ще бъда част от този колектив. Вие сте част от моето семейство и ще останете винаги такива. Благодаря ви за всичко“, каза Нина Кисова.

„Искам да ти благодаря за всички тези години, за целия ентусиазъм, с който работеше и заразяваше всички нас, за твоята всеотдайност. Искам да изкажа благодарност за всичко, което направи за обществото. Ти беше душата на компанията и много ще ни липсваш. Много пъти сме се радвали на твоите изяви и се надявам и в бъдеще, дори и като пенсионер, това да продължи. Нина, благодаря ти за всичко!“, бяха думите на кмета Красимир Герчев.

Пожелания към нея отправи и председателят на ОбС – Разлог д-р Копанарова: „Убедена съм, че ти винаги ще носиш общината в сърцето си, ние също няма да забравим за твоята всеотдайност. Винаги с желание вършеше своята работа. Благодаря ти за всички тези години, много здраве и дълголетие! Ти винаги ще бъдеш част от нас!”, бяха пожеланията на д-р Копанарова.

Извън официалните поздравления Нина Кисова сподели, че един учител остава такъв цял живот. „Раздялата не е лесна, но никога любовта към учителската професия не ме е напускала. Независимо че съм работила административна работа, не съм късала нито за ден нишката с учителството. Работила съм и продължавам да работя с деца, които обичат химия“, сподели Нина Кисова.

Тя се оттегля в заслужена пенсия след 35 години трудов стаж в областта на образованието и културата. 15 години – до 2000 година – е била учител в РПГ „Никола Стойчев“ – Разлог. От тях една година като директор и две години като помощник-директор. Постъпва в Общинска администрация на 10 април 2000 година и оглавява отдел „Образование“. През последните 10 години освен образованието поема и културата.

 

 

Struma.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *