Най-добрите дестинации за секс туризъм

Най-добрите дестинации за секс туризъм

Знаете ли, че освен плаж, забележителности, гастрономически, събитийни и други стандартни подвидове има и доста интересна концепция като секс туризъм? Нещо повече, тя не просто съществува, а активно се развива.

И сега ще ви разкажем за това къде отиват жените и мъжете, които са гладни за страстна връзка.

За мъже

1. Тайланд

Патая е световната столица на секс туризма. Търсачите на интимни приключения могат спокойно да отидат на Уокинг Стрийт или Бийч Роуд: на тези места всеки мъж с чужда външност автоматично става обект на внимание на всички местни момичета. Нито дума повече !

Броят на секс работниците в Тайланд (което официално се счита за незаконно) е около 2-3 милиона души.

2. Куба

Куба е островът на свободата във всеки смисъл на думата. Местните не са запознати с думи като комплекси и предразсъдъци. При пристигането си в Хавана, желаещите да се забавляват се съветват незабавно да отидат до насипа Малекон. Във Варадеро има и много жрици на любовта, но услугите им там са по-скъпи поради големия брой туристи.

3. Мексико

Искате ли да участвате в олимпийските игри? Ами порно олимпиадата? Да, има такава и се провежда на всеки шест месеца! От 27 до 31 май и от 22 до 26 октомври всеки може да участва в този забавен спорт. За да направите това, просто трябва да летите до Мексико и да закупите обиколка до остров Козумел, която се превръща в огромна сцена, създадена за порно филм два пъти годишно. И всички, които са закупили ваучерите, стават пълноправни участници.

4. Холандия

Кварталът на червените фенери в Амстердам е най-известното секс място в Европа. Тук можете да намерите момичета за абсолютно всеки вкус. Може би всички описания тук са излишни: трябва да го видите със собствените си очи.

Между другото, освен в столицата, квартали на разврата могат да бъдат намерени и в други градове на Холандия. Една от най-известните е улица Keyleweg в Ротердам.

5. Чехия

Да, в Чехия идват не само любителите на красивата архитектура и вкусната бира. Работата е там, че сексът в страната се третира като обща нужда, като сън или храна. Така че проституцията тук е нещо обичайно, те са доста толерантни към нея. Вечер оскъдно облечени момичета могат да бъдат намерени на Стария градски площад, улица Народная и други популярни места в Прага.

За жени

1. Гърция

Стройните и красиви наследници на олимпийските богове са готови да дадат любовта си на туристите, често безплатно. Като правило бизнесът се ограничава до мимолетни курортни романтики, но трябва да внимавате, защото понякога след такива срещи сърцата на пътуващите остават завинаги в Гърция.

Струва си да осъзнаете, че да живеете с отпуснат, егоистичен грък не е добра идея. Затова купете билет за връщане предварително, за предпочитане невъзстановим.

2. Египет

Всеки турист започва да чувства повишения интерес на арабските мъже веднага след преминаване през паспортния контрол. Горещият Египет е идеалното място за кратка романтика, придружена от задължителни признания в любов и други горещи, но безсмислени комплименти.

А липсата на директни полети до Шарм ел Шейх и Хургада е дори плюс за момичетата: по-малко конкуренция. Освен това, стигането до желаните курорти не е толкова трудно .

3. Турция

Може би най-достъпната (във всеки смисъл) страна за търсещите секс приключения. Най-високата концентрация на темпераментни, напомпани красиви мъже се открива, разбира се, в курортите. Турските мъже са упорити и са готови да обкръжат момичето с безпрецедентни грижи, само и само да се ориентирате към тях. Съгласете се, много е трудно да откажете такова внимание.

4. Ямайка

Където и да е – целите Кариби. Жителите на Доминиканската република, Хаити, Куба и, разбира се, Ямайка много обичат да влизат в отношения с европейци и американци. Освен това, както за пари, така и безплатно. Основните предимства на мъжете от тези земи са страстта и неуморността. Вече търсите ли билети?

5. България

Да, да, изобщо не е необходимо да се ходи далеч за плътски удоволствия. Въпреки факта, че България започна да разбира основите на секс туризма сравнително наскоро, дестинациятаа вече е много търсена сред нежния пол. Това е разбираемо: българин за своите услуги иска чисто символични 25-50 щатски долара . Повечето красиви мъже отново живеят в морски курорти, така че лесно можете да комбинирате бизнеса с удоволствието.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *