Наградиха участници в конкурса „Спортът е здраве за духа и тялото“ в Разлог

Наградиха участници в конкурса „Спортът е здраве за духа и тялото“ в Разлог

Връчихме наградите на участниците в конкурса организиран от МКБППМН – „СПОРТЪТ Е ЗДРАВЕ ЗА ДУХА И ТЯЛОТО“.

Целта на конкурса беше – деца и младежи да направят снимки, колажи или нарисуват своето преживяване сред природата – в планината, на реката, или където обичат, и покажат, как със спорт в духа на феърплей и състезателност са активни, отговорни, и спортът е здраве за духа и тялото.

Снимка на Красимир Герчев.

Обществените възпитатели Мария Костадинова, Лина Пъргова и Калина Ергина, по чиято иницатива се проведе начинанието, благодариха на децата, които рисуваха, снимаха и отразяваха своите занимания сред природата, как обичат да спортуват и активно да се занимават с дейности на открито. „Уважаеми родители и учители, мили деца, – се обърнаха възпитателите към участниците. – Бяхте впечатляващо активни, инициативни и най-вече задружни.

В изпратените от вас снимки и рисунки на тема: „СПОРТЪТ Е ЗДРАВЕ ЗА ДУХА И ТЯЛОТО“ – спорт на открито, игри сред природата показахте, че сте чудесни млади спортни таланти, и истински обичате разходките в гората и планината! Аплаузи за родителите и учителите, които вдъхновиха децата и се включиха с тях в това начинание заедно, навън сред природата, със спорт да покажем, че духът е здрав, когато тялото е силно укрепено в спорт и игри.

За нас, обществените възпитатели към МКБППМН в община Разлог е мисия да помагаме на децата да участват в инициативи, прояви и събития, които дават възможност да покажат творческия потенциал, да бъдат активни и заедно в екип да участват и побеждават.

Този конкурс показа, че децата на Разлог обичат природата, уважават спорта и са активни и отговорни – с мисъл за околната среда, посветени на физическата дейност – колоездене, волейбол, тенис, бягане и др.“-
Церемонията по награждаването бе организирана с изключителната помощ на директора на Исторически музей гр. Разлог – Христина Манова.

Поздравявам децата, родителите, обществените възпитатели и всички, които участваха в събитието, посветиха свободното си време на спорт, разходки и преходи в планината, в грижа за красивата ни природа.

Пожелавам на децата и на родителите да продължават да спортуват и се вдъхновяват от спорта – значимо условие за здраве на духа и тялото.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *