Мощен удар по наркоканала България-Гърция. Арестуваха легендарния Паржо по пижама

Групи полицаи влязоха тази сутрин в село Тополница, станало известно като люпилня на трафиканти на наркотици

Криминалисти от Благоевград и Петрич щурмуваха по тъмно днес, меката на дрогата, петричкото село Тополница, разследвайки българо-гръцки канал за трафик на високорискови наркотични вещества, предаде struma.com.

Групи полицаи влязоха тази сутрин в селото, станало известно като люпилня на трафиканти на наркотици и изведоха по пижама известния Божик Георгиев, с прякор Паржo. При обиск в дома му е открит пакетиран хероин. Количеството все още не е известно, ще съобщим по-късно.

Паржо е отдавна обект на криминалистите. Многократно арестуван за притежание и разпространение на наркотици.

През 2006 година Паржо помогна на Мехмед Ахмедов, който бе със забрана да напуска България, да пресече границата с Гърция, но бяха заловени. Паржо получи 3-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок и 100 лева глоба.

Също през 2006 г. той бе осъден за притежание на оръжие. При проверка на сеата му в района на баните до село Марикостиново полицаи откриха два пистолета с изтрити номера. Тогава Паржо получи 2 години условно лишаване от свобода с 5-годишен изпитателен срок. Знае се, че поддържа връзки с известни в района наркотрафиканти.

За село Тополница казват, че в него живеят най-много трафиканти на дрога, превърнали разпространението на наркотици в доходоносен бизнес, затова и Тополница е сред най-богатите села в Петричко.

Тук живее и тополнишкият Пабло Ескобар, Огнян Атанасов, който е в затвора в момента, преведен от затвор в Гърция. Таксиметрови шофьори, хора с екзотични прякори, занимаващи се с разпространение на наркотици имат къщи палати в Тополница. Акцията на криминалистите в село Тополница продължава.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *