„Монитор“ на Пеевски отговори на Божков: Призна си за съюза с Цветан Василев, пак мълчи за убийствата и заграбените милиони

След сутрешния пост на Божков, в който той обвинява ГЕРБ, че правят нова Конституция, за да защитят Пеевски и Домусчиев, последва отговор от медията флагман на Пеевски „Монитор“.

Ето какво пише изданието:

Божков си призна за съюза с Цветан Василев, пак мълчи за убийствата и заграбените милиони

Ел Чапо повтори лъжите мотамо от сайта за фейкнюз narod.bg на лице с руски корени

 

Кървавият хазартен бос Васил Божков, който се укрива от 19-те си обвинения в Дубай, изпълзя на светло след една седмица мълчание и то с гръмко признание-че се е сдружил сериозно с другия олигарх и беглец от правосъдието Цветан Василев, ограбил 5,6 млрд. лв. от КТБ и забегнал в Сърбия. Целта на този мафиотски съюз е да бунят заедно държавата, да помпат протестите за метеж и оставки на правителството и не на последно място – да удрят общия им враг Делян Пеевски, който чрез вестниците си „Телеграф“ и „Монитор“ разкрива всички техни олигархични схеми.

Без каквато и да е изненада българският Ел Чапо напада Борисов, Иван Гешев и Пеевски в нов пост във фейсбук, в който повтаря почти едно към едно лъжите, публикувани вчера в сайта за фалшиви новини narod.bg (виж тук). За онлайн-ментетно вече беше разкрито, че е създадено преди няколко месеца и целта му е да прави мокри поръчки срещу всички, дръзнали да разкриват далаверите на олигарсите.Та във въпросния кафяв сайт, зад който стои лице с руски корени Николай Феодоров Низол, вчера беше публикуван текст, който дори за малките деца е ясно, че е тотално фалшив.

Божков без свян преповтаря всички опорни точки от въпросното фентъзи, но намесва и това, че не иска нова Конституция. Отново дава заповед на метежниците да действат крайно и на „това да се сложи край“. В типичния си мафиотски стил Ел Чапо отново мълчи за 19-те си обвинения, затова как е заграбил 700 млн.лв.от хазната и няма никакво намерение да ги върне. Не обелва и дума за поръчаните убийства, включително както стана ясно и в съда – на самия Делян Пеевски и Алексей Петров, както и на дама в Швейцария. Божков не споменава никъде и как е тръгнал от „Магурата“ по времето на мутрите с бухалки, а 30 години по-късно е олигарх-милиардер, шири се в супер лукс, плава с яхти за милиони евро, вози се в собствени частни самолети. Все сериозни въпроси, от които Божков бяга като дявол от тамян.

Малко след поредната димка във фейсбук на Ел Чапо под поста му се заредиха гневни коментари на хора, които искат да даде доказателства, а не да сипе само голи думи срещу този или онзи. Цветан Илиев например го заковава с коментара си: „и вие сте ял на тази маса . Няма да стане без доказателства , а те предполагам уличават и вас . Няма начин да излезете сух от тази ситуация , така че решението е ваше . БъдетеСмел“.

 

Petel.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *