Мира Добрева се изложи след скандала с Драго Чая

Зрителското недоволство заради смяната на Драгомир Драганов с Мира Добрева се стовари с пълна сила върху водещата. Вместо да замълчи обаче, тя избухна и така скандалът стана дори по-голям, както и резилът.

Втори месец Добрева седи в стола на Драго в най-рейтинговото предаване на националната телевизия „БНТ на 60“. Смяната стана тихомълком, а някои зрители не спират да търсят сметка на журналистката, писа „Ретро“.

Във Фейсбук профила й ежедневно се разразяват скандали със селски привкус, а известната с лабилните си нерви тв-водеща за пореден път доказа, че не търпи критика, дори и от своите фенове. Почитателка на Добрева пише под нейна снимка „Мира, върни „БНТ на 60“ на Драгомир Драганов. С теб не е същото! Скука“.

Добрева веднага скочи и изсипа тонове обиди. „Върни го ти. Сигурно ще можеш по-успешно от мен. Вероятно ще е по-интересно. Като гледам каква си хубава, сигурно си родена за телевизия. Даже и за директор си готова. Нали? Разбираш ли от футбол? И него викам да оправиш. Че и там голяма скука“, пише Добрева на възрастната дама.

Друга Фейсбук потребителка също решава да изрази мнението си. „Не се сърди, но наистина не си за това предаване „БНТ на 60“. Разбери го. Не изпращай нас, ние имаме с какво да се занимаваме“, пише тя.

Добрева не остава длъжна. „Ръководството на една медия решава кой къде да бъде изпратен. Никой не може да се самопостави на екрана. Ако можеше, такива като вас да са най-отпред. Защото аз не съм за това предаване, а вие непременно сте, нали? И като имате с какво се занимавате, защо се занимавате с мен? Я марш оттук“, атакува журналистката.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *