Мечката открадна телефон на посетител в Зоопарка в Стара Загора и го сдъвка

Мечката открадна телефон на посетител в Зоопарка в Стара Загора и го сдъвка

Мъж реши да снима мече в зоопарк отблизо и то му задигна телефона. Случката е от зоологическата градина в Стара Загора. След това Тишо се опитал да погълне части от устройството, което застрашило живота на мечето, предаде Българи он ер.

Таня Койчева е снимала случката и споделя: „Клипчето показва още веднъж колко недобросъвестни можем да бъдем към животните. Господин решава да снима мечетата отблизо и набързо остава без телефон. Същият настояваше служителите да му го върнат, но аз лично съжалявам за мечето.“

От управата за зоопарка припомнят, че има правила, които са задължителни и гарантират безопасността както на посетителите, така и на животните.

На територията на зоологическата градина има камери, които записват всичко.

„Една снимка можеше да струва живота на една от нашите мечки. Лайковете в социалните мрежи не са нещо важно, напомняме го отново!

❌Не прескачайте оградните съоръжения
❌Не пъхайте телефони, ръце или различни предмети през огражденията на местообитанията
❌Не хранете и не дразнете животните

Екипът на зоопарка е действал бързо и е предотвратил сериозни последици, следят здравословното състояние на мечето Тишо.

Това не е първият случай на нарушаване на правилата в зоопарка. През пролетта пони отхапа пръста на бременна жена, решила да го погали през загражденията./Petel.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *